Kerko në përmbajtje:

 
 
Zoom 038 Media

Realizim i Projekteve te ndryshme Filmike dhe Dokumentarë

 

ZooM038Media deri me tani ka marre pjese ne realizimin e shume projekteve Filmike dhe Dokumentare te ndryshme. Realizimi i projekteve duke filluar nga xhirimet deri tek Postproduksioni Final.

Video Spote Muzikore .

 

Teknologji e avancuar dhe staf profesional , skenar i detajuar, Regjisor te kualifikuar, staf me pervoje te gjate. 

 

 

Realizimi I Video reklamave,

 

Skenar, Xhirime, deri te postproduksioni Final. Nje Spote komercial I menduar mire padyshim se do te jete vete suksesi I kompanis te cilen e perfaqeson. ZooM038Media ofron shërbim professional ne këtë fushë.

How to buy vasotec in usa Where to buy avodart in Tennessee online Tamiflu online canada Regina lotensin shipping What does velcade do How to buy lisinopril online Cozaar benefits Where to buy glucotrol in New Brunswick online Zithromax price wal mart or publix Buy micardis 40mg online from Atlanta
  Zoom 038 Media

Zoom 038 Media ©2011 Prishtinë Kosovë

Powered by Kozzer® Network